Lichtplan winkel

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Advies voor de juiste verlichting

Zou u voor het lichtplan van uw winkel wel eens advies willen hebben? Bij Het Lichtpunt helpen wij u graag. Een goed lichtplan kan uw klanten immers tot aanzetten tot het kopen van meer producten. Een prettige verlichting in uw winkel zorgt ervoor dat uw klanten langer in uw winkel blijven. En de juiste verlichting van producten maakt dat ze er aantrekkelijker uitzien. Het Lichtpunt denkt graag met u mee over de juiste verlichting van uw winkel en etalage. Kom gerust bij ons langs zodat wij u voor het lichtplan van uw winkel vakkundig advies kunnen geven.

Lichtplan winkel

Licht inzetten voor commercieel succes

Met goed doordachte verlichting kunt u het commerciële succes van uw winkel beïnvloeden. U kunt licht op allerlei manieren inzetten: zichtbaarheid, herkenbaarheid, sfeer, veiligheid, onderscheid en dynamiek. Daarnaast kunt u met verlichting de stijl en het imago van uw merk ondersteunen, bijvoorbeeld door een strakke, industriële look of juist een creatieve of bourgondische uitstraling.

Elke winkel heeft een andere manier van belichting nodig. Etenswaren moeten bijvoorbeeld anders belicht worden dan cosmetica. Door een lichtplan voor uw winkel te maken, denkt u bewust over al deze zaken na en stimuleert u de verkoop.

Talloze mogelijkheden voor verlichting

Het Lichtpunt heeft een groot assortiment. Dat is niet voor niets. Verlichting in een winkel kan onderverdeeld worden in verschillende niveau’s. Functionele verlichting, sfeerverlichting, basisverlichting en accentverlichting. Elke soort verlichting heeft zijn eigen functie. Basisverlichting zorgt ervoor dat de verlichtingssterkte gelijkmatig over de winkelvloer verdeeld is. Denk hierbij aan downlights of LED-panelen. Met plafondspots of spanningsrails kunnen bepaalde rekken of producten worden uitgelicht. In vitrines kunt u kiezen voor LED-strips of kleine spotjes. Verschillende producten vragen om verschillende soorten verlichting. Spiegelingen in het glas kunnen hinderlijk zijn, dus probeer dit te voorkomen. Met flexibele LED-strips kunt u bepaalde lijnen of rondingen in het interieur benadrukken. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Het Lichtpunt maakt graag een lichtplan voor uw winkel en geeft passend advies.

Sfeer en uitstraling van uw winkel

Lichtkleur, lichtsterkte en lichtkwaliteit zijn van grote invloed op hoe uw producten eruit zien in uw winkel. Neem deze zaken daarom om in het lichtplan van uw winkel. Versproducten als vleeswaren zien er met het juiste licht extra aantrekkelijk uit. Kleding heeft echter weer een ander soort belichting nodig. Ook voor de sfeer in een winkel is licht belangrijk. Een ijswinkel zal eerder koelwit licht gebruiken, een chique boutique juist warmwit. Het licht bij de kassa is ook weer anders dan in de verkoopruimte. Wilt u meer weten over de de juiste invulling van het lichtplan voor uw winkel? Vraag advies aan Het Lichtpunt.

Voordelen van een lichtplan van Het Lichtpunt

Het Lichtpunt heeft niet alleen een ruim assortiment, we hebben ook de kennis in huis om u te voorzien van een passend lichtplan in uw winkel. Advies geven wij graag, ook over zaken als duurzaamheid, veiligheid en energiezuinig verlichten. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Complete verzorging: lichtplan én installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Lampenwinkel met een eigen showroom
  • Persoonlijke service die past bij een familiebedrijf

Lichtplan voor uw winkel? Kom naar Het Lichtpunt

Kunt u de vakkundige blik van een verlichtingsexpert gebruiken? Voor het lichtplan van uw winkel geven wij u graag advies. U bereikt onze lampenwinkel telefonisch op 020 659 3308, per e-mail via info@hetlichtpunt.com of via het contactformulier op onze website. Beter nog, kom langs in de showroom van onze lampenwinkel in Badhoevedorp!