Lampenkappen

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Stel uw eigen lampenkap samen

Naast het aanbieden van een compleet assortiment aan verlichting biedt Het Lichtpunt ook lampenkappen op maat aan via haar dochteronderneming de Lampenkapfabriek. Lampenkapfabriek levert lampenkappen op maat geheel naar uw eigen wens . Wij werken in opdracht van interieurarchitecten, projectinrichters, interieurstylisten en woninginrichters. Uiteraard bedienen wij ook de particuliere markt, dus ook voor kleinschalige opdrachten zijn wij zeker beschikbaar. Voor ons is er geen verschil of het om 1 of meerdere kappen gaat.

Ruim aanbod

De lampenkappen zijn online via de webshop te bestellen in vele maten met een keuze uit meer dan 175 stoffen. De lampenkappen zijn geschikt voor hanglampen, staande lampen of voor muur- en plafondverlichting. Het is ook mogelijk de door u zelf gekozen stoffen te gebruiken. De meeste stoffen zijn hiervoor geschikt. Bijvoorbeeld een aangeleverde gordijnstof kunnen wij vaak goed verwerken tot kap.

LAMPENKAPPEN OP MAAT

Bezoek onze webshop

Maar ook lampenkappen met bedrijfslogo’s zijn uiteraard mogelijk. Zo heeft u zelf de unieke lampenkap in uw interieur ontworpen. Ga gerust even kijken naar onze webshop.