Lichtplan maken kosten

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lichtplan maken, wat zijn de kosten?

Wanneer u een lichtplan wil laten maken, wilt u weten wat de kosten zijn. Een lichtplan kan veel doen voor de juiste sfeer in uw interieur en daarmee uw woongenot verbeteren. Maar u heeft rekening te houden met uw budget en de kosten van uw energieverbruik. Het Lichtpunt adviseert u graag bij het maken van een lichtplan. Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van energiezuinige verlichting. Kom naar onze showroom of lees hieronder over de voordelen van een lichtplan, kosten en kostenbesparing en advies op maat.

Lichtplan maken kosten

Lichtplan maken draagt bij aan uw woongenot

Naast uw wanden, vloer en meubels, is ook licht van grote invloed op de sfeer in huis. Functioneel en sfeerlicht op de juiste plekken dragen bij aan uw woongenot. De juiste plekken in uw huis worden verlicht door licht in de juiste kleur en met de juiste sterkte. De professionals van Het Lichtpunt willen met hun advies graag voldoen al uw wensen. Uiteraard houden ze bij het maken van een lichtplan rekening met de kosten en het maximum bedrag wat u eraan wil uitgeven.

Kosten en kostenbesparing

Om een lichtplan te maken en kosten realistisch in te schatten, is het belangrijk dat u zich een aantal dingen afvraagt. Voor welke ruimtes wil ik een lichtplan laten opstellen? Hoe groot zijn deze ruimtes? Welke soort verlichting heb ik nodig? Welke sfeer wil ik creëren? Elk van deze onderdelen heeft invloed op de kosten van de uiteindelijke verlichting. Houd er rekening mee dat u niet alleen basisverlichting nodig heeft, maar ook sfeerverlichting, functionele verlichting en eventueel accentverlichting. De keuze van de armaturen heeft vanzelfsprekend ook invloed op de kosten. Door te kiezen voor energiezuinige verlichting, zoals LED-lampen, zorgt u ervoor dat uw energiekosten niet te hoog oplopen. Ook automatische lichtschakelaars, dimmers en tijdschakelaars kunnen uw energieverbruik beïnvloeden.

Advies op maat

Het Lichtpunt verzorgt advies op maat. Wanneer u een lichtplan laat maken, houden we rekening met al uw wensen. De functie van de ruimtes, de sfeer en uitstraling van het licht en het uiterlijk van uw lampen en armaturen. Via dochteronderneming De Lampenkapfabriek kunnen we zelfs zeer persoonlijke en unieke lampenkappen voor u maken. Uiteraard houden we bij het opstellen van het advies op maat rekening met de kosten die het lichtplan met zich meebrengt. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de kosten die uw persoonlijke lichtplan met zich meebrengt.

Voordelen van een lichtplan bij Het Lichtpunt

Wanneer u een lichtplan laat maken bij Het Lichtpunt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. Deze kunt u altijd bespreken met onze medewerkers, zodat zij er rekening mee kunnen houden. Kom gerust langs, dan profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Complete verzorging: lichtplan met installatie
  • Gratis parkeren bij onze lampenwinkel
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Lampenwinkel met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Lichtplan maken? Neem contact op

Kunt u de vakkundige blik van een verlichtingsexpert gebruiken? Of wilt u een lichtplan maken tegen lage kosten? De verlichtingsadviseurs van Het Lichtpunt hebben veel ervaring in het creëren van de juiste sfeer in een ruimte door middel van verlichting. Wij adviseren u graag over uw verlichting, maken met u een lichtplan en monteren de verlichting ter plaatse. U bereikt onze lampenwinkel telefonisch op 020 659 3308, per e-mail via info@hetlichtpunt.com of via het contactformulier op onze website. Of kom langs in de showroom van onze lampenwinkel in Badhoevedorp!