Lampenwinkel Zwanenburg

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Zwanenburg

Woont u in Zwanenburg en zoekt u een lampenwinkel met een groot aanbod aan verlichting? Kom dan vandaag nog langs bij lampenwinkel Het Lichtpunt. Met ruim 3 decennia aan ervaring staan onze lichtexperts voor u klaar met professioneel advies over verlichting, het opstellen van een compleet lichtplan en een ruim assortiment aan lampen en lampenkappen in verschillende stijlen: van retro tot nieuw. Kom langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal kunnen doen voor u in Zwanenburg.

Lampenwinkel Zwanenburg

Een lichtplan op maat voor u in Zwanenburg

Bij het inrichten en stylen van uw woning in Zwanenburg denkt u natuurlijk al snel aan welke kleur u voor de muren wil, welke meubels u waar wil hebben en welke accessoires u wil. De verlichting wordt vaak vergeten en dat vinden wij als lampenwinkel erg jammer! Gelukkig stellen wij als lampenzaak een totaal lichtplan op voor u in Zwanenburg. Onze experts zorgen ervoor dat de verlichting op de juiste manier wordt ingedeeld, gericht en gemonteerd om voor de door u gewenste sfeer in Zwanenburg te zorgen.

Lampenzaak met service

Bij onze lampenwinkel rekent u niet alleen op uitstekende verlichting, maar ook op topservice. Kom daarom eens langs vanaf Zwanenburg naar de showroom van onze lampenzaak om ons prachtige aanbod te bekijken. Laat u inspireren door onze diverse gerenommeerde merken in verschillende prijsklassen. We hebben daarmee in onze lampenwinkel voor elk wat wils in huis tegen een sterke prijs-kwaliteitverhouding voor u in Zwanenburg.

Licht op maat in Zwanenburg

Voor het kiezen van de juiste verlichting voor uw huis of bedrijfspand in Zwanenburg komt u naar lampenwinkel Het Lichtpunt. Bij ons vindt u verschillende lampen en lampenkappen in allerlei stijlen. Van eigentijds tot tijdloos en van modern tot klassiek. Onze kundige medewerkers voorzien u graag van professioneel advies voor uw wensen en doelen. Wilt u een lampenkap op maat? Ook dat is geen probleem voor ons! Dat regelt onze lampenzaak voor u in Zwanenburg via onze dochteronderneming De Lampenfabriek. Neem contact met ons op voor het bespreken van de vele opties die we u bieden.

Lampenwinkel Het Lichtpunt | De voordelen

Wilt u uw huis of bedrijfspand in Zwanenburg weer opnieuw laten stralen met top verlichting? Wilt u daarvoor een lichtplan op laten stellen of verlichting op maat? Ga voor onze lampenwinkel en u bent in ieder geval zeker van de volgende voordelen:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan drie decennia aan ervaring
  • Lampenwinkel met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenwinkel Het Lichtpunt

Bent u in Zwanenburg geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wilt u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust contact met onze lampenwinkel op of kom eens langs. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en via mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel!