Lampenwinkel Uithoorn

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Uithoorn

Woont u in Uithoorn en zoekt u een unieke lampenwinkel? Kom dan eens langs bij lampenzaak Het Lichtpunt. Onze ervaren lampen- en verlichtingexperts staan voor u klaar met advies op maat over lichtwerk, het maken van een compleet lichtplan en een enorm assortiment aan lampen en lampenkappen in elk denkbare stijl. Kom langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal kunnen doen voor u en uw huis of bedrijfspand in Uithoorn.

Lampenwinkel Uithoorn

Sfeer met verlichting in Uithoorn

Bij interieurinrichting wordt er vaak weinig aandacht aan de verlichting besteed en dat is uiteraard jammer! Gelukkig stellen wij als lampenzaak een compleet lichtplan op voor u in Uithoorn. Ons enthousiaste personeel zorgt ervoor dat de verlichting op de juiste manier wordt verdeeld in de ruimte, op de juiste plek wordt gericht en bevestigd wordt om uw woning of bedrijfsruimte in Uithoorn van de gewenste ambiance te voorzien.

Veel keuze aan lampen op maat

Lampenwinkel Het Lichtpunt maakt lampen en lampenkappen voor u in Uithoorn op maat. Bij ons vindt u veel uiteenlopende lampen en lampenkappen in veel stijlen. Onze mensen voorzien u graag van deskundig advies. U komt zelfs bij ons voor op maat gemaakte lampenkappen. Die maakt onze lampenzaak voor u uit Uithoorn via dochteronderneming De Lampenfabriek.

Uitvoerige service

Naast het aanbieden en ontwerpen van stijlvolle verlichting, vinden we service net zo belangrijk voor u uit Uithoorn. Bezoek snel onze showroom om ons assortiment te bekijken. Laat u inspireren door onze diverse bekende merken in verschillende prijsklassen. We hebben daarmee in onze lampenwinkel voor elk wat wils in huis. We garanderen hierbij altijd een sterke prijs-kwaliteitverhouding voor u uit Uithoorn.

Lampenwinkel Het Lichtpunt: voordelen

Staat u op het punt uw woning of bedrijfspand in Uithoorn een makeover geven? Wilt u daarvoor een lichtplan op laten stellen of verlichting op maat laten maken? Kies voor onze lampenwinkel en u bent zeker van deze voordelen:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar aan ervaring
  • Lampenzaak met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenwinkel Het Lichtpunt

Woont u in Uithoorn en bent u geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wilt u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust contact met onze lampenwinkel op of kom langs. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en per mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel!