Lampenwinkel Nieuw-Vennep

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Nieuw-Vennep

Bent u in de regio Nieuw-Vennep op zoek naar een unieke lampenwinkel? Dan bent u op zoek naar lampenzaak Het Lichtpunt. Onze mensen doen alles voor u op het gebied van verlichting: advies over verlichting, het opstellen van een uitgebreid lichtplan en een flink assortiment aan lampen en lampenkappen in alle stijlen, soorten en maten die u maar kunt bedenken. Kom langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal voor u kunnen doen in de regio Nieuw-Vennep.

Lampenwinkel Nieuw-Vennep

Lichtplan op maat in Nieuw-Vennep

In de praktijk blijkt de verlichting vaak vergeten te worden als het op interieur inrichting en styling aankomt. Wat uiteraard zonde is, omdat licht een essentiële rol speelt in de ervaring van een ruimte. Daarom stellen wij als lampenzaak een totaal lichtplan op voor uw woning of uw bedrijfspand. Onze professionals zorgen er ook voor dat uw verlichting in Nieuw-Vennep vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat u dankzij onze lampenwinkel straks van toplicht kunt genieten.

Veel keuze in onze lampenzaak

Lampenwinkel Het Lichtpunt staat voor u klaar om u van dienst te zijn bij het kiezen van nieuwe verlichting voor uw woning of pand in Nieuw-Vennep. Bij ons vindt u lampen en lampenkappen in alle soorten en maten. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van professioneel advies dat past bij uw persoonlijk wensen en doelen. Zit er toch niks voor u bij en wilt u een lampenkap op maat laten maken? Dat regelt onze lampenzaak voor u in Nieuw-Vennep via dochteronderneming De Lampenfabriek voor u. Neem contact met onze lampenwinkel op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

Kwaliteit en service

Naast goede verlichting hebben wij service ook hoog in het vaandel staan. U bent daarom van harte welkom in de showroom van onze lampenwinkel. Ons personeel staat voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien en u verder te helpen. In onze lampenzaak rekent u altijd op inspiratie, service en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo krijgt u straks top verlichting op maat in uw woning of pand in Nieuw-Vennep.

De voordelen van lampenwinkel Het Lichtpunt

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Nieuw-Vennep van een nieuwe sfeer voorzien. Vergeet dan niet de verlichting en ga voor licht van lampenzaak Het Lichtpunt. Met onze lampenwinkel rekent u op de volgende voordelen:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan drie decennia aan ervaring
  • Lampenwinkel met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenwinkel Het Lichtpunt

Woont u in Nieuw-Vennep en bent u geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wilt u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust contact met onze lampenwinkel op of kom langs. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en per mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel!