Lampenwinkel Mijdrecht

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Mijdrecht

Woont u in Mijdrecht of omgeving en bent u daar op zoek naar een lampenwinkel met een breed aanbod aan verlichting en uitstekende service? Dan moet u bij lampenzaak Het Lichtpunt zijn. We hebben enkel en alleen gemotiveerde professionals in dienst die u helpen met alles op het gebied van verlichting: advies, het opstellen van een uitgebreid lichtplan en een groot assortiment aan lampen en lampenkappen in alle stijlen, soorten en maten die u maar kunt bedenken. Kom langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal voor u kunnen doen in Mijdrecht en omgeving.

Lampenwinkel Mijdrecht

Uw persoonlijke lichtplan in Mijdrecht

Als het aankomt op sfeer maken in huis dan denken we al snel aan kleuren en meubilair, maar we denken niet snel aan verlichting. Dat is een gemiste kans, want licht speelt natuurlijk een belangrijke rol in de sfeer in uw woning in Mijdrecht. Gelukkig is lampenwinkel Het Lichtpunt er voor u om een compleet lichtplan op te stellen voor uw woning of bedrijfspand in Mijdrecht. Onze professionals zorgen ervoor dat uw verlichting goed wordt geïnstalleerd en aangesloten, zodat u straks kunt genieten van uitstekende verlichting van onze lampenzaak.

Kwaliteit en service

Naast uitstekende verlichting hebben wij service ook hoog in het vaandel staan. U bent daarom van harte welkom in de showroom van onze lampenwinkel. Ons personeel staat voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien en u verder te helpen. In onze lampenzaak rekent u altijd op inspiratie, service en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo krijgt u straks top verlichting op maat in uw woning of bedrijfspand in Mijdrecht.

Keuze genoeg in onze lampenzaak

Lampenwinkel Het Lichtpunt helpt u met alle plezier met het kiezen van nieuwe verlichting voor uw woning of bedrijfspand in Mijdrecht. Bij ons vindt u veel uiteenlopende lampen en lampenkappen in alle soorten, maten en stijlen. Ons personeel geeft u graag professioneel advies in lijn met uw persoonlijke wensen. Gaat u uiteindelijke toch liever voor een lampenkap op maat? Dat realiseert onze lampenzaak voor u in Mijdrecht en omgeving via dochteronderneming De Lampenfabriek. Neem contact met onze lampenwinkel op voor het bespreken van alle mogelijkheden.

Lampenwinkel Het Lichtpunt – Voordelen

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Mijdrecht een nieuwe sfeer bezorgen. zie de verlichting dan niet over het hoofd en kies voor licht van lampenzaak Het Lichtpunt. Met onze lampenwinkel rekent u op de volgende voordelen:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan drie decennia aan ervaring
  • Lampenwinkel met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenwinkel Het Lichtpunt

Woont u in Mijdrecht en bent u geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wilt u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust contact met onze lampenwinkel op of kom eens langs. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en u bereikt ons via mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel!