Lampenwinkel Hoofddorp

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Hoofddorp

Woont u in Hoofddorp en zoekt u een speciale lampenwinkel? Kom dan vandaag nog langs bij lampenzaak Het Lichtpunt. Met vele jaren aan ervaring staan onze lichtexperts voor u klaar met advies op maat over verlichting, het opstellen van een compleet lichtplan en een flink assortiment aan lampen en lampenkappen in elke denkbare stijl. Kom langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal kunnen doen voor u in Hoofddorp.

Lampenwinkel Hoofddorp

Maatwerk in Hoofddorp

Bij het inrichten van het interieur wordt er vaak weinig aandacht aan de verlichting besteed, en dat is natuurlijk zonde! Gelukkig stellen wij als lampenzaak een compleet lichtplan op voor u in Hoofddorp. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de verlichting op de juiste manier wordt ingedeeld, gericht en gemonteerd om in uw interieur in Hoofddorp voor de juiste sfeer te zorgen.

Service van de zaak

In onze lampenwinkel krijgt u niet enkel goede kwaliteit verlichting, maar ook topservice. Bezoek vandaag nog onze showroom om ons assortiment te bewonderen. Laat u inspireren door onze diverse gerenommeerde merken in verschillende prijsklassen. We hebben daarmee in onze lampenwinkel voor elk wat wils in huis tegen een sterke prijs-kwaliteitverhouding voor u in Hoofddorp.

Lampen op maat in Hoofddorp

Lampenwinkel Het Lichtpunt staat voor u klaar om u te helpen met het kiezen van nieuwe verlichting in Hoofddorp. Bij ons vindt u verschillende lampen en lampenkappen in allerlei stijlen. Onze experts voorzien u graag van professioneel advies voor al uw wensen en doelen. Wilt u een lampenkap op maat? Dat is geen enkel punt! Dat regelt onze lampenzaak voor u in Hoofddorp via dochteronderneming De Lampenfabriek. Neem contact met ons op voor het bespreken van de eindeloze mogelijkheden.

Lampenwinkel Het Lichtpunt | De voordelen

Gaat u uw woning of bedrijfspand in Hoofddorp een makeover geven? Wilt u daarvoor een lichtplan op laten stellen of verlichting op maat laten maken? Kies voor onze lampenwinkel en u bent in ieder geval zeker van de volgende voordelen:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan drie decennia aan ervaring
  • Lampenwinkel met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenwinkel Het Lichtpunt

Woont u in Hoofddorp en bent u geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wilt u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust contact met onze lampenwinkel op of kom eens langs. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en via mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel!