Lampenwinkel Haarlem

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Haarlem | Voor al uw verlichting

Woont u in Haarlem en zoekt u in de regio een goede lampenwinkel met een breed aanbod aan verlichting? Kom dan vooral langs bij lampenzaak Het Lichtpunt! Onze lampenwinkel bestaat al ruim 30 jaar en is daarmee een echt begrip. Met onze ruime ervaring is er zo goed als niks wat we niet voor u uit Haarlem kunnen doen op het gebied van verlichting. Onze professionele experts staan voor u klaar met professioneel advies op het gebied van verlichting, voor het maken van complete lichtplannen en een heel ruim assortiment aan lampen en lampenkappen die helemaal in lijn zijn met de allerlaatste verlichting trends. In onze lampenzaak vindt u zowel moderne, klassieke, eigentijdse en tijdloze lampen en lampenkappen voor uw huis, tuin of bedrijfspand in Haarlem. Kom gerust een langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal voor u en uw interieur in Haarlem kunnen betekenen.

Lampenwinkel Haarlem

Lichtplan op maat

Vroeg of laat is een interieur simpelweg aan vervanging toe. Hierbij denkt u uiteraard snel aan verven, behangen, vloeren leggen en meubels plaatsen. Als lampenwinkel vinden we het spijtig dat de juiste verlichting hierbij vaak over het hoofd wordt gezien. Het opstellen en uitvoeren van een lichtplan is juist heel belangrijk voor het creëren van de juiste sfeer in uw huis of bedrijfspand in Haarlem. Gelukkig staan wij als lampenzaak voor u klaar! Met een lichtplan van onze lampenwinkel krijgt u een helder beeld welke verlichting, in welke stijl en op welke locaties in uw interieur, voor de sfeer zorgt die u wilt voor uw ruimte in Haarlem. Onze professionals letten er hierbij ook op dat u nooit in de knoei komt met contacten en aansluitpunten. Wilt u meteen professionals inhuren om uw verlichting aan te laten sluiten? Ook dat is bij ons geen enkel probleem: onze vakmensen installeren uw verlichting uiterst vakkundig.

Onze showroom

Bent u benieuwd hoe het aanbod aan verlichting van onze lampenwinkel eruit ziet? Kom dan vanuit Haarlem eens langs in onze showroom. In onze lampenzaak vindt u diverse stijlen lampen, lampenkappen en verlichting. Bent u er nog niet helemaal uit wat u wil voor uw woning of bedrijfspand in Haarlem? Komt langs en laat u inspireren in de showroom van onze lampenwinkel. U vindt bij ons diverse gerenommeerd merken in verschillende prijsklassen. We hebben daarmee voor elk wat wils in huis in de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Verlichting op maat

Wat u dan ook zoekt qua verlichting voor uw woning of bedrijfspand in Haarlem, bij ons vindt u een breed aanbod aan lampenkappen in moderne, klassieke, tijdloze en actuele stijlen. Maar smaken kunnen verschillen. Gelukkig bieden wij u als lampenwinkel ook de optie van lampenkappen die helemaal op maat gemaakt zijn. Als lampenzaak hebben we daarvoor onze dochteronderneming De Lampenfabriek. U kunt zowel als particulier bij ons terecht, als als interieurarchitect, projectinrichter en interieurstylist. Als lampenzaak produceren we eenvoudig en professioneel één of meerdere lampenkappen voor uw woning of bedrijfsruimte in Haarlem. Ook lampenkappen met logo’s zijn voor ons als lampenwinkel geen probleem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor verlichting en lampenkappen op maat te bespreken.

Lampenwinkel met service

Naast een lichtplan, lampenkappen op maat en een groot assortiment aan verlichting, hechten we als lampenzaak veel waarde aan uitstekende service. U rekent bij ons dan ook altijd op professioneel advies op het gebied van verlichting of een goede ruilregeling indien uw gekochte verlichting onverhoopt niet naar behoren functioneert. Wilt u uw verlichting in Haarlem laten installeren door een ervaren monteur? Ook dan staan de monteurs van onze lampenwinkel voor u klaar. De professionals van onze lampenzaak monteren al uw verlichting keurig, netjes en helemaal in lijn met uw persoonlijke wensen voor uw woning of bedrijfsruimte in Haarlem.

Lampenzaak Het Lichtpunt | De voordelen

Is het hoog tijd voor nieuwe verlichting voor uw woning of bedrijfspand in Haarlem? Wilt u daarvoor een lichtplan op laten stellen, een showroom bezoeken of goed gerenommeerd advies? Kies voor onze lampenwinkel en u bent zeker van de volgende fijne voordelen:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan drie decennia aan ervaring
  • Lampenwinkel met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenwinkel Het Lichtpunt

Bent u in Haarlem geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wilt u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan in Haarlem gerust contact met onze lampenwinkel op of kom een keer langs. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en u bereikt ons via mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel!