Lampenwinkel Badhoevedorp

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Badhoevedorp

Woont u in Badhoevedorp en zoekt u daar een lampenwinkel met een ruim aanbod aan verlichting op maat? Dan zoekt u lampenwinkel Het Lichtpunt in Badhoevedorp! Met vele jaren aan ervaring staan onze lichtfanaten voor u klaar met professioneel advies over verlichting, het opstellen van een compleet lichtplan en een ruim assortiment aan lampen en lampenkappen in verschillende stijlen: van klassiek tot modern. Kom langs in onze showroom in Badhoevedorp of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal voor u kunnen betekenen.

Lampenwinkel Badhoevedorp

Verlichting met een lichtplan

Bij het inrichten en decoreren van uw interieur in Badhoevedorp denkt u natuurlijk al snel aan de muren schilderen en de juiste plek voor uw meubilair. De verlichting wordt vaak vergeten en dat vinden wij als lampenwinkel als natuurlijk erg jammer! Gelukkig staan de experts van onze lampenzaak klaar om een een lichtplan van A tot Z op te stellen voor u en uw interieur in Badhoevedorp. Onze experts zorgen ervoor dat de verlichting op de juiste manier wordt ingedeeld, afgesteld en gemonteerd om in uw woning in Badhoevedorp voor de door u gewenste sfeer te zorgen.

Lampenzaak met service

Kom langs bij onze lampenwinkel in Badhoevedorp en u rekent niet alleen op uitstekende verlichting, maar ook op topservice. Bezoek de showroom van onze lampenzaak om ons geweldige aanbod te bekijken en u zult zeker niet teleurgesteld worden. Laat u inspireren door ons aanbod aan merken in verschillende prijsklassen. We hebben daarmee in onze lampenwinkel in Badhoevedorp voor elk wat wils in huis voor een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Verlichting naar wens in Badhoevedorp

Onze winkel is in Badhoevedorp de nummer één keuze voor verlichting op maat . Bij ons vindt u veel uiteenlopende lampen en lampenkappen in allerlei stijlen. Van eigentijds tot tijdloos en van moderne tot klassieke varianten. Onze experts voorzien u graag van professioneel advies voor uw interieurwensen. Wilt u lampenkappen op maat? Ook dat is geen probleem voor ons! Dat regelt onze lampenzaak voor u in Badhoevedorp via onze dochteronderneming De Lampenfabriek.

Lampenwinkel Het Lichtpunt | De voordelen

Gaat u uw woning of bedrijfspand in Badhoevedorp een makeover geven met nieuwe verlichting? Wilt u daarvoor een lichtplan op laten stellen of verlichting op maat? Kies onze lampenwinkel en u bent in ieder geval zeker van de volgende voordelen:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan drie decennia aan ervaring
  • Lampenzaak met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenzaak Het Lichtpunt

Wilt u de beste lampenzaak in Badhoevedorp? Neem dan gerust contact met lampenwinkel Het Lichtpunt op of kom eens langs in onze showroom. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en via mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel!