Lampenwinkel Amsterdam

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Amsterdam

Woont u in Amsterdam en zoekt u een goede lampenwinkel? Kom dan vooral een keer langs bij lampenzaak Het Lichtpunt in Badhoevedorp! Onze lampenwinkel bestaat al sinds 1992 en is zodoende een waar begrip in Badhoevedorp. Met onze vele jaren aan ervaring is er zo goed als niks wat we niet voor u uit Amsterdam kunnen doen op het gebied van licht. Onze professionele lichtfanaten staan voor u klaar met advies op het gebied van verlichting, voor het maken van complete lichtplannen en een heel ruim assortiment aan lampen en lampenkappen die helemaal in lijn zijn met de allerlaatste trends. In onze lampenzaak vindt u zowel moderne, klassieke, eigentijdse en tijdloze lampen en lampenkappen voor uw huis, tuin of bedrijfsruimte in Amsterdam. Kom gerust eens langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal voor u uit Amsterdam kunnen doen.

Lampenwinkel Amsterdam

Lichtplan voor u in Amsterdam

Of u nu pas in Amsterdam woont of een geboren en getogen Amsterdammer bent, vroeg of laat is uw interieur aan verfrissing toe. Hierbij denkt u natuurlijk snel aan verven, behangen, vloeren leggen en meubels plaatsen. Als lampenwinkel vinden we het jammer dat de juiste verlichting hierbij vaak over het hoofd wordt gezien. Het opstellen van een lichtplan is juist essentieel voor het creëren van de juiste sfeer in uw huis of bedrijfsruimte in Amsterdam. Gelukkig helpen wij u hier als lampenzaak graag bij!

Met een lichtplan van ons als lampenwinkel krijgt u een duidelijk beeld welke verlichting, in welke stijl en op welke plek in uw interieur, voor de sfeer zorgt die u wil voor uw ruimte in Amsterdam. Onze professionals letten er hierbij ook op dat u nooit in de knoei komt met contacten en aansluitpunten. Wilt u meteen professionals inhuren om uw verlichting aan te laten sluiten? Ook dat is bij ons geen enkel probleem: onze vakmensen installeren uw verlichting professioneel, nauwkeurig en helemaal zoals u dat wil.

Onze showroom

Bent u benieuwd naar het aanbod van onze lampenwinkel? Kom dan vooral vanuit Amsterdam een keer langs om onze showroom te bewonderen. In onze lampenzaak vindt u diverse stijlen lampen, lampenkappen en verlichting. Bent u er nog niet helemaal uit wat u wil voor uw woning of bedrijfsruimte in Amsterdam? Komt langs en laat u inspireren in de showroom van onze lampenwinkel. U vindt bij ons diverse topmerken in verschillende prijsklassen. Zodoende krijgt u in onze lampenwinkel altijd waar voor uw geld en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Lampenkappen op maat

Wat u dan ook wil voor uw woning of bedrijfsruimte in Amsterdam, bij ons vindt u een breed aanbod aan lampenkappen in moderne, klassieke, tijdloze en actuele stijlen. Maar zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bieden wij u als lampenwinkel ook de optie tot lampenkappen op maat. Als lampenzaak werken we daarvoor samen met onze dochteronderneming De Lampenfabriek. U kunt zowel als particulier bij ons terecht, als als interieurarchitect, projectinrichter en interieurstylist. Als lampenzaak vervaardigen we eenvoudig en professioneel één of meerdere lampenkappen voor uw woning of bedrijfsruimte in Amsterdam. Ook lampenkappen met logo’s erop zijn voor ons als lampenwinkel geen probleem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor lampenkappen op maat te bespreken.

Lampenwinkel met service

Naast een lichtplan, lampenkappen op maat en een groot assortiment aan verlichting, hebben wij als lampenzaak service zeer hoog in het vaandel staan. U rekent bij ons dan ook altijd op professioneel advies op het gebied van verlichting of een goede ruilregeling indien uw gekochte verlichting toch niet bevalt. Wilt u uw verlichting in Amsterdam laten installeren door een professional? Ook dan kunt u bij onze lampenwinkel terecht. De professionals van onze lampenzaak monteren al uw verlichting keurig en helemaal in lijn met uw persoonlijke wensen voor uw woning of bedrijfsruimte in Amsterdam.

Lampenzaak Het Lichtpunt: de voordelen

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Amsterdam van nieuwe verlichting voorzien? Wilt u daarvoor een lichtplan op laten stellen, een showroom bezoeken of gewoon wat professioneel advies? Kies voor onze lampenwinkel en u rekent sowieso op de volgende voordelen van Het Lichtpunt:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan drie decennia aan ervaring
  • Lampenwinkel met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenzaak Het Lichtpunt

Bent u in Amsterdam geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wil u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust contact met onze lampenwinkel op of kom eens een keertje langs. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en u bereikt ons via mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel in Badhoevedorp!