Lampenwinkel Amstelveen

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenwinkel in de regio Amstelveen

Woont u in de regio Amstelveen en zoekt u een uitstekende lampenwinkel? Kom dan vooral eens langs bij lampenwinkel Het Lichtpunt in Badhoevedorp! Onze lampenwinkel bestaat al sinds 1992 en is zodoende een écht begrip in Badhoevedorp. Met onze dikke drie decennia aan ervaring is er zo goed als niets wat we niet voor u uit Amstelveen kunnen doen op het gebied van licht. Onze professionele lichtfanaten staan voor u klaar met advies op het gebied van verlichting, voor het maken van complete lichtplannen en een heel breed assortiment aan lampen en lampenkappen die helemaal in lijn zijn met de allerlaatste trends. In onze lampenwinkel vindt u zowel moderne, klassieke, eigentijdse en tijdloze lampen als lampenkappen voor uw huis, tuin of bedrijfsruimte in Amstelveen. Kom gerust eens langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal voor u uit Amstelveen kunnen betekenen.

Lampenwinkel Amstelveen

Lichtplan voor u in Amstelveen

Of u nu pas in Amstelveen bent komen wonen of er al jaren gevestigd bent, vroeg of laat is uw interieur natuurlijk aan vernieuwing toe. Hierbij denkt u natuurlijk snel aan verven, behangen, vloeren leggen en het uitzoeken van nieuwe meubels. Als lampenwinkel vinden we het jammer dat de goede verlichting hierbij vaak over het hoofd wordt gezien. Het opstellen van een lichtplan is juist van groot belang voor het creëren van de juiste sfeer in uw huis of bedrijfsruimte in Amstelveen. Gelukkig helpen wij u hier als lampenwinkel graag bij! Met een lichtplan van ons als lampenwinkel krijgt u een duidelijk beeld welke verlichting, in welke stijl en op welke plek in uw interieur, voor de sfeer zorgt die u wil voor uw ruimte in Amstelveen.

Onze vakmensen letten er hierbij ook op dat u nooit in de problemen komt met contacten en aansluitpunten. Wilt u meteen monteurs inhuren om uw verlichting aan te laten sluiten? Ook dat is bij ons geen enkel probleem: onze experts installeren uw verlichting professioneel, nauwkeurig en helemaal in lijn met uw wensen.

Bezoek de showroom

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod van onze lampenwinkel? Kom dan vooral vanuit Amstelveen een keer op bezoek in onze showroom. In onze lampenwinkel vindt u diverse stijlen lampen, lampenkappen en verlichting. Bent u nog op zoek naar inspiratie voor uw woning of bedrijfsruimte in Amstelveen? Komt langs en vind de ideeën in de showroom van onze lampenwinkel. U vindt bij ons diverse topmerken in verschillende prijsklassen. Zodoende krijgt u in onze lampenwinkel altijd waar voor uw geld en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Lampenkappen op maat

Wat u dan ook wil voor uw woning of bedrijfsruimte in Amstelveen, bij ons vindt u een breed aanbod aan lampenkappen in moderne, klassieke, tijdloze en actuele stijlen. Maar de een is de ander natuurlijk niet. Daarom bieden wij u als lampenwinkel ook de optie tot lampenkappen op maat. We hebben daarvoor onze dochteronderneming De Lampenfabriek. U kunt zowel als particulier bij ons terecht en als interieurarchitect, projectinrichter en interieurstylist. Als lampenwinkel maken we eenvoudig en professioneel één of meerdere lampenkappen voor uw woning of bedrijfsruimte in Amstelveen. Ook lampenkappen met logo’s erop zijn voor ons als lampenwinkel geen enkel punt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor lampenkappen op maat te overleggen

Lampenwinkel met service

Naast een lichtplan, lampenkappen op maat en een breed assortiment aan verlichting, bieden wij als lampenwinkel altijd uitstekende service. U bent bij ons dan ook altijd zeker van professioneel advies op het gebied van verlichting of een goede ruilregeling indien uw gekochte verlichting toch nog niet helemaal naar wens is. Wilt u uw verlichting in Amstelveen laten installeren door een professional? Ook dan kunt u bij onze lampenwinkel terecht. De professionals van onze lampenwinkel monteren al uw verlichting keurig, netjes en helemaal zoals u dat wil zien in uw woning of bedrijfsruimte in Amstelveen.

Lampenzaak Het Lichtpunt: de voordelen

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Amsterdam van nieuwe verlichting voorzien? Wilt u daarvoor een lichtplan op laten stellen, een showroom bezoeken of gewoon wat professioneel advies? Kies voor onze lampenwinkel en u rekent sowieso op de volgende voordelen van Het Lichtpunt:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan drie decennia aan ervaring
  • Lampenwinkel met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenwinkel Het Lichtpunt

Bent u in Amstelveen geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wil u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust contact met onze lampenwinkel op of kom eens een keer langs. U bereikt onze telefonisch via 020 – 6593308 en via mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel in Badhoevedorp!