Lampenwinkel Aalsmeer

  • Lichtplan + installatie
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Winkel / showroom
  • Familiebedrijf

Lampenzaak Aalsmeer

Woont u in Aalsmeer en zoekt u een bijzondere lampenwinkel? Kom dan snel langs bij lampenzaak Het Lichtpunt. Met vele jaren aan ervaring staan onze lichtfanaten voor u klaar met advies op maat over lichtwerk, het opstellen van een compleet lichtplan en een enorm assortiment aan lampen en lampenkappen in elke mogelijke stijl. Kom langs in onze showroom of lees verder wat we als lampenwinkel allemaal doen in Aalsmeer.

Lampenwinkel Aalsmeer

Maatwerk in Aalsmeer

Bij interieurinrichting wordt er vaak weinig aandacht aan de verlichting besteed en dat is uiteraard zonde! Gelukkig stellen wij als lampenzaak een compleet lichtplan op voor u in Aalsmeer. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de verlichting op de juiste manier wordt verdeeld in de ruimte, op de juiste plek wordt gericht en gemonteerd wordt om uw interieur in Aalsmeer van de gewenste ambiance te voorzien.

Lampen op maat in Aalsmeer

Lampen op maat in Aalsmeer
Lampenwinkel Het Lichtpunt helpt u met het op maat laten maken van verlichting in Aalsmeer. Bij ons vindt u veel uiteenlopende lampen en lampenkappen in allerlei stijlen. Onze vakmensen voorzien u graag van professioneel advies voor al uw wensen en doelen. U kunt bij ons ook terecht voor op maat gemaakte lampenkappen. Dat doet onze lampenzaak voor u in Aalsmeer via dochteronderneming De Lampenfabriek. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Service van de zaak

In onze lampenwinkel krijgt u niet alleen uitstekende kwaliteit verlichting, maar ook topservice. Bezoek snel onze showroom om ons assortiment te bewonderen. Laat u inspireren door onze diverse bekende merken in verschillende prijsklassen. We hebben daarmee in onze lampenwinkel voor elk wat wils in huis tegen een sterke prijs-kwaliteitverhouding voor u in Aalsmeer.

Lampenwinkel Het Lichtpunt | De voordelen

Staat u op het punt uw woning of bedrijfspand in Aalsmeer een makeover geven? Wilt u daarvoor een lichtplan op laten stellen of verlichting op maat laten maken? Kies voor onze lampenwinkel en u kunt in ieder geval op de volgende voordelen rekenen:

  • Lichtplan + installatie: complete verzorging
  • Gratis parkeren
  • Meer dan 30 jaar aan ervaring
  • Lampenzaak met eigen showroom
  • Persoonlijke en professionele service

Contact met lampenwinkel Het Lichtpunt

Woont u in Aalsmeer en bent u geïnteresseerd in een lichtplan op maat voor uw woning of bedrijfspand? Wilt u professioneel advies op het gebied van verlichting of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan gerust contact met onze lampenwinkel op of kom eens langs. U bereikt onze lampenzaak telefonisch via 020 – 6593308 en per mail op info@hetlichtpunt.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen. Hopelijk snel tot ziens in onze lampenwinkel!